Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Περίπου εμείς
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0573-84775190
Επικοινωνήστε τώρα
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Jiashan Dingsheng Electric Co.,Ltd.
Company Details

Main Market:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία

Business Type:

Κατασκευαστής

Brands:

ΔΎΝΑΜΗ SFC

Αριθ. των υπαλλήλων::

80~100

Ετήσια πωλήσεις::

5Million -6Million

Έτος που καθιερώνεται::

2004

PC εξαγωγής::

90% - 100%

Introduction

Η ηλεκτρική Co. Dingsheng Jiashan, ΕΠΕ βρίσκεται σε Jiashan, το οποίο είναι στο βόρειο τέλος της πρώτης γέφυρας διαγώνιος-θάλασσας στον κόσμο και συνδυασμό Jiangsu, ZhejiangandShanghai. Αυτή η περιοχή αναπτύσσεται ο γρηγορότερα στην ανατολή ofChinaand έχει το καταλληλότερο transporta - tion (αυτό kmfar fromShanghai is80, kmfromSuzhou 110 kmfromHangzhouand100). Το Sheng feng έχει αφιερωθεί για να αναπτυχθεί, να σχεδιάσει και παράγει: οι διακόπτες, η υποδοχή, οι λουρίδες δύναμης, η ώθηση να ανοίξουν (ώθηση να βγεί) κ.λπ. για τον ηλεκτρικό κατασκευαστή συσκευών, και η χρησιμοποίηση στο ράφι τοποθετούν, raceway, κάρρο lap-top και εφαρμογές κ.λπ. πάγκων εργασίας.

(Τα προϊόντα μας εξάγονται στις αναπτυγμένες χώρες στην Ευρώπη andAmericadirectly ή έμμεσα. Θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε τη συμφωνία νέων προϊόντων στη λειτουργική απαίτηση και την απαίτηση συνελεύσεων ή τα σχέδια των πελατών για τα ειδικά προϊόντα.)

Η επιχείρηση έχει γίνει κυρίως για να αναπτύξει και να παραγάγει ειδικό ή να αντικαταστήσει εισήγαγε τα προϊόντα για τους πελάτες. Τα προϊόντα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την επιβεβαίωση πολλών πελατών, πήραν ISO9001 και UL, γ-UL, του-BS, RCM, πιστοποιητικό CE και εφαρμόζουν άλλα διεθνή πιστοποιητικά όπως TUV, και τα δικαιώματα μόνος-εξαγωγής. Θα καταβάλουμε προσπάθειες ως συνήθως να βελτιώσουμε τα προϊόντα, να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων και να καταστήσουμε τα προϊόντα άριστα. Ο στόχος υπηρεσιών μας είναι να γίνει πρωτοπόρος της αγοράς με το πραγματικό επιχειρησιακό ύφος, έννοια των υπηρεσιών ακεραιότητας, και στη βάση επιστημονικού και των τεχνολογικών καινοτομιών. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε στενά με τους διάφορους προμηθευτές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη και να προωθήσουμε με τη The Times. Σας καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να παρέχετε τις συμβουλές σας.

 

Μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν με την καλύτερες τιμή και την ποιότητα εδώ.

Υπηρεσία

Η Co. μερών συσκευών Dingsheng Jiashan, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και των λουρίδων δύναμης, υποδοχή υπολογιστών γραφείου, σταθμός χρέωσης ταμπλετών, ηλεκτρονικός διακόπτης, ώθηση να βγααλθεί Swithch, ect ......

 

Οι εμπορικοί όροι και η αποδεκτή πρακτική μας:

 

1. Όροι τιμών: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, C&F ή CIF σύμφωνα με INCOTERMS2000

 

2. Εκτός από T/T, L/C, θα μπορούσαμε ακόμα να δεχτούμε paypal για τη μικρή διαταγή.

 

3. Ισχύς αναφοράς: συνήθως 15 ημέρες μετά από την ημερομηνία της αναφοράς.

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

 

1. Ανεξάρτητη ανάπτυξη, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα με τους πεπειραμένους μηχανικούς, τα οποία αναπτύσσουν τα νέα υλικά, τις κατασκευές, τα αποτελέσματα, τις μορφές, και όλα τα άλλα πράγματα για τις νέες μορφές.

 

2. Προσαρμοσμένη υπηρεσία, θα μπορούσαμε να παρέχουμε το προσαρμοσμένο δείγμα σύμφωνα με την έννοια του πελάτη ή την απαίτηση προϊόντων, ώστε να αυτοί ενισχυθούν για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα σχέδια.

 

3. Είμαστε ένα εργοστάσιο με την άφθονη και παραγωγική ικανότητα, παραδώστε πάντα όλη τη διαταγή εγκαίρως και θα μπορούσε να συναντηθεί

σύντομος χρόνος παράδοσης για τις εσπευσμένες διαταγές. Επίσης κρατάμε τα προϊόντα πάντα στο απόθεμα για τους πίστωση-αντάξιους πελάτες μας.

 

4. Η γρηγορότερη υπηρεσία απάντησης, οποιεσδήποτε έρευνες θα απαντηθεί μέσα σε 48 ώρες.

 

Υπηρεσία αποστολών:

 

1. Συσκευάσαμε τα αγαθά με το χαρτοκιβώτιο τοπ-βαθμού για την προστασία μεταφορών. Εάν η συσκευασία παλετών απαιτείται, polywood συνήθως ή η ελεύθερη παλέτα υποκαπνισμού εφαρμόζεται εάν η ξύλινη παλέτα και ο υποκαπνισμός απαιτούνται, ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει για το πρόσθετο κόστος.

 

2. Στέλνοντας σημάδια: σύμφωνα με την απαίτηση του αγοραστή.

 

3. Η ποσότητα/αξία επιτρέπει λίγο πολύ: +/-5 επιτρέπεται

 

4. Έγγραφα: τα εμπορικά απαραίτητα έγγραφα invoce/συσκευασίας list/BL/CO/other θα παρασχεθούν κατόπιν αιτήσεως.

 

5. Τρόπος μεταφοράς: Θαλασσίως, αεροπορικώς, DHL, τη Fedex, TNT και άλλο σαφές για το δείγμα ή τη μίνι παράδοση διαταγής.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 • Παρέχουμε την ενός έτους ποιοτική εξουσιοδότηση.
 • Αποκριμένος χρόνος: Υποσχόμαστε όλα τα προϊόντα που πωλούνται από μας είμαστε ολοκαίνουργιοι και κάνουμε σύμφωνα με τον πελάτη PO, εάν όχι το ίδιο πράγμα όπως το αίτημα, οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ ανατροφοδοτεί μέσα σε 5 ημέρες αφότου λαμβάνετε καλό. Επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του πελάτη, εξασφαλίζουμε τεχνική υποστήριξη 24 μεταπωλήσεων houre, διακοπές συμπεριλαμβανόμενες.       

Παρακαλώ άμεσα μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.

History
 1. Το Μάιο του 1998 το εργοστάσιο Jiashan Huafeng Electrics Accosseries καθιερώθηκε σε Jiashan, Κίνα.
 2. Η Co. τον Ιούλιο του 2004 «Jiashan Shengfeng πλαστικών & ηλεκτρονικής, ΕΠΕ» ιδρύθηκε (HUAFENG μετονομάστηκε SHENGFENG).
 3. Η επιχείρησή μας έχει περάσει το ISO 9001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2000 το Σεπτέμβριο του 2005, και το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης πραγματοποιούνται.
 4. Το Νοέμβριο του 2005 τα προϊόντα μας έχουν περάσει την έγκριση UL.
 5. Η επιχείρησή μας πήρε το δικαίωμα εξαγωγής τον Ιανουάριο του 2006
 6. Το Φεβρουάριο του 2006 τα προϊόντα μας έχουν περάσει τη δοκιμή “RHOS”.
 7. Το Μάρτιο του 2006 τα προϊόντα μας έχουν περάσει το πιστοποιητικό “etlsemko-BS”.
 8. Τον Αύγουστο του 2006 αγοράσαμε το έδαφος για τις νέες εγκαταστάσεις (ηλεκτρονική Jiashan Dingsheng & Co. εξαρτημάτων, ΕΠΕ)
 9. Τον Ιανουάριο του 2007 η επιχείρηση επρόκειτο να επανεντοπίσει την τώρα οικοδόμηση.
 10. Στις 2 Ιουνίου 017, Co. μερών συσκευών Jiashan Dingsheng, το ΕΠΕ κάνει επιχειρήσεις τυπικά εξωτερικές.
Our Team

 

Τα μέλη επιχείρησής μας περιλαμβάνουν:

 

Διοικητής: 5

 

Διεθνείς πωλήσεις: 3

 

Πωλήσεις εγχώριας αγοράς: 2

 

Μηχανικός: 3

 

QC/QA: 5

 

Εργαζόμενος παραγωγής: 55

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας πολυ λουρίδα δύναμης εξόδου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 multioutletpowerstrip.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.